ATLAS – Europese Korthaar
Geboren rond 01/10/2021 – kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 10/11/2023

Atlas kwam als gevonden katje het asiel binnen. We hebben geen eigenaar kunnen vinden, dus we zoeken een nieuwe thuis voor haar.

Atlas is momenteel nog een beetje afwachtend en verlegen. Ze lijkt geen fan te zijn van andere katten. Ze komt graag buiten, dus we zoeken een thuis waar ze ook in een tuin zou kunnen.

Heb je interesse om deze mooie dame te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

NOA – Europese Korthaar
Geboren rond 01/01/2020 – kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 07/11/2023

Noa werd samen met Mason afgestaan wegens allergie. Ze komen uit een appartement in de stad en leefden samen met 1 volwassene en 2 kinderen van 8 en 9 jaar. Er was ook een hond aanwezig en dat ging goed. Ze zijn gewend om buiten te kunnen en zouden dat graag bij hun toekomstige thuis terug doen.

Noa is een lief katje, maar nog wat verlegen. Ze moet even wennen aan een nieuwe situatie, maar eens ze op haar gemak is komt ze wel knuffelen. Ze kan zowel samen met Mason, als apart geadopteerd worden.

Heb je interesse om deze mooie dame te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

MASON – Europese Korthaar
Geboren rond 01/05/2018 – kater, gecastreerd
In het asiel sinds 07/11/2023

Mason werd samen met Noa afgestaan wegens allergie. Ze komen uit een appartement in de stad en leefden samen met 1 volwassene en 2 kinderen van 8 en 9 jaar. Er was ook een hond aanwezig en dat ging goed. Ze zijn gewend om buiten te kunnen en zouden dat graag bij hun toekomstige thuis terug doen.

Mason is een enorm sociaal knuffelkatje (denk: ‘kopjest’ je gsm uit je handen als je een foto wil nemen). Hij kan goed overweg met andere katjes. Hij kan zowel samen met Noa, als apart geadopteerd worden.

Heb je interesse om deze knappe heer te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

MARINO – Europese Korthaar
Geboren rond 01/10/2020 – kater, gecastreerd
In het asiel sinds 07/11/2023

Marino kwam als gevonden katje het asiel binnen. We hebben geen eigenaar kunnen vinden, dus we zoeken een nieuwe thuis voor hem.

Marino is een sociaal, lief katje. Hij reageert goed op de andere katjes. Hij houdt ervan om over op de klimmen, dus hij moet zeker buiten kunnen.

Marino is momenteel een beetje onze pechvogel. Hij heeft een loszittende knieschijf aan een van zijn achterpootjes. Dit zou in de toekomst geopereerd moeten worden. Wij zijn dus op zoek naar iemand die hem een kans wil geven met dit ‘mankementje’ erbij.

Heb je interesse om deze knappe heer te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

LINA en PIEPER – Europese Korthaar
Geboren rond 2021 en 20/09/2023 – 1 kater, gecastreerd, 1 kattin, gesteriliseerd

Deze mamapoes en 1 kittentje zijn op zoek naar hun forever home!

Mama Lina is eerst wat bang maar als ze je kent en vertrouwt is ze heel lief. Komt bij je liggen op de bureau terwijl je werkt, lieve kopjes geven en knuffelen en spinnen. Ze zit momenteel altijd binnen en lijkt dat geen probleem te vinden.

Kittentje Pieper is een heel leuk knuffelkittentje. We zouden hem graag samen met zijn mama plaatsen.

Deze katjes verblijven bij een pleeggezin in Wommelgem en kunnen dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een uitgebreide kandidatuur door te sturen (gezins-, woon-, werksituatie) naar leslie@dcts.be . Deze katjes zouden het pleeggezin binnenkort mogen verlaten en zijn gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

UPDATE: enkel mamapoes Julie is nog beschikbaar!

JULIE, JULES, MILOW en MARIKE – Europese Korthaar
Geboren rond 2021 en 21/09/2023 – 2 katers, gecastreerd, 2 kattinnen, gesteriliseerd

Deze mamapoes en 3 kittens zijn op zoek naar hun forever home!

Julie is de mamakat. Ze is een heel schuw diertje. Van een stofzuiger schiet ze weg naar een veilig plekje, tot het gevaarte weg is. Ondanks haar schuwe aard is ze een enorm lieve kattin. Ze knuffelt enorm graag en begint ook meteen te spinnen. Je kan ze makkelijk opheffen en verder knuffelen. Ze is gevonden als buitenkat. Dus in haar nieuwe thuis heeft ze echt een tuin nodig waar ze in kan rondhangen. Met soortgenoten en honden heeft ze het niet echt zo mee. Ze kan perfect als kat alleen geplaatst worden.

Jules is een echte speelvogel. Ronddolen doorheen je hele huis doet hij graag. Je kan hem makkelijk pakken om wat knuffeltjes uit te wisselen. Als hij wat aandacht mist, zal hij van zich laten horen. Met wat oorkrabbetjes is alles terug in orde. Hij is een echte gulzige eter. Zodra je eten geeft vliegt hij erop alsof hij in tijden niet meer gegeten heeft. In de toekomst moet hier wel op gelet worden. Hij is wel fan van zijn eigen soortgenoten, ook een hond kan zeker, mits rustige introductie.

Milow is een rustige kater. Hij heeft even wat tijd nodig om te ontdooien. Maar zodra hij zich goed en veilig voelt vliegt ook hij door heel je huis. Aaien vind hij momenteel nog wat eng. Hij komt er niet voor vragen. Maar je kan hem perfect pakken en dan begint hij wel meteen te spinnen onder aaitjes. We gaan er vanuit naar de toekomst toe dat hij zeker wel zal komen knuffelen. Hij speelt graag met een balletje en rolt die door heel he huis. We zouden hem graag met zijn broer of zus zien vertrekken, maar als je al een huisdier hebt kan dit ook. Honden laat hij links liggen. Hij zoekt hier geen interactie mee.

Marike is een echte deugniet. Ze vliegt door je huis als een kleine zotte doos. Komt via je broekspijp omhoog om geknuffeld te worden. Ze smelt volledig weg vanaf je haar begint te aaien. Op je schoot inslaap vallen doet ze ook wel graag. Een balletje door je huis rollen of spelen met een speelhengel alles is goed voor haar. Ze gaat graag om met soortgenoten, ook honden is mogelijk mits rustige introductie.

Deze katjes verblijven bij een pleeggezin in Westmalle en kunnen dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een uitgebreide kandidatuur door te sturen (gezins-, woon-, werksituatie) naar hanne_doms@hotmail.com . Deze katjes zouden het pleeggezin binnenkort mogen verlaten en zijn gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

PIPA, PIM, TIM en TOM – Europese Korthaar
Geboren rond 17/07/2019 en 09/07/2023 – 3 katers, gecastreerd, 1 kattin, gesteriliseerd

Deze mamapoes en 3 kittens zijn op zoek naar hun forever home!

Mama Pipa is een eigenwijs katje, blij met af en toe een knuffel. Het vraagt even tijd eer ze op haar gemak is, maar een ze loskomt is ze vrij speels. Ze reageert niet goed op andere katten, enkel wel op haar zoontjes waar ze heel zorgzaam voor is.

Tom is lief, vrolijk en speels. Hij is wat verlegen, wat teruggetrokken van aard. Het is geen knuffelaar. Hij is altijd wel bereid om aanspraak te maken op ieders eten, een goede eter dus!

Tim is speels, lief en vrolijk, maar ook niet echt een knuffelaar. Hij kijkt graag mee naar de tv. Hij is altijd wel te vinden om kattenkwaad uit te halen. Ook hij is een goede eter.

Pim is lief, speels en vrolijk. Af en toe een knuffeltje kan hij zeker appreciëren. Pim heeft gevoelige darmen, dus het is belangrijk om de juiste voeding voor hem te voorzien. Hij heeft er zelf weinig last van en is alsnog een goede eter.

Liefst zouden we Tom en Pipa, en Tim en Pim samen zien vertrekken. Ze hebben allemaal behoefte aan een tuin, en best in een gezin zonder kindjes.

Deze katjes verblijven bij een pleeggezin in Zoersel en kunnen dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een uitgebreide kandidatuur door te sturen (gezins-, woon-, werksituatie) naar michaelvanhove.mv@gmail.com . Deze katjes zouden het pleeggezin mogen verlaten en zijn gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

NIDORINA – Europese Korthaar
Geboren rond 01/01/2017 – kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 27/10/2023

Nidorina kwam samen met Nidorino binnen wegens overlijden van de eigenaar. Ze komt uit een huis op het platteland en woonde samen met 2 volwassenen. Ze leefde samen met andere katten en dat ging goed. Er zou ook een hond geweest zijn, ook dat was geen probleem. Ze is gewend om buiten te komen en heeft dit ook nodig. Ze is bij ons nog wat verlegen, maar laat zich wel al knuffelen.

Heb je interesse om deze mooie dame te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

NIDORINO – Europese Korthaar
Geboren rond 20/03/2012 – kater, gecastreerd
In het asiel sinds 27/10/2023

Nidorino kwam samen met Nidorina binnen wegens overlijden van de eigenaar. Hij komt uit een huis op het platteland en woonde samen met 2 volwassenen. Hij leefde samen met andere katten en dat ging goed. Er zou ook een hond geweest zijn, ook dat was geen probleem. Hij is gewend om buiten te komen en heeft dit ook nodig. Hij is bij ons nog wat verlegen, maar laat zich wel al knuffelen.

Heb je interesse om deze knappe heer te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

TOBI – Europese Korthaar
Ongeveer 3 jaar – kater, gecastreerd
In het asiel sinds 07/10/2023

Tobi kwam samen met Sammy binnen als vondeling. Er kwam geen eigenaar hen zoeken, dus we zoeken een nieuwe thuis voor hen. Ze kunnen zowel samen, als apart geplaatst worden.

Tobi is nog bang. Hij heeft wat tijd nodig om zich aan te passen. Bij ons zit hij meestal binnen, maar af en toe gaat hij ook eens in de buitenren. Een terras of tuin zou dus wel leuk zijn voor hem. Hij reageert goed op de andere katjes.

Heb je interesse om deze knappe heer te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

Next Page »