NESTA – Europese Korthaar
Geboren rond 01/01/2023 – kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 26/03/2024

Nesta kwam in maart bij ons binnen als drachtige gevonden poes. Ze werd ondergebracht bij een pleeggezin, waar ze haar kittentjes ter wereld bracht, opvoedde en zag uitvliegen. Jammer genoeg kwam er op mamapoes helemaal geen reactie, en verblijft ze daarom nu terug in het asiel ter adoptie.

Nesta heeft super graag aaitjes over haar hoofdje. Haar ronker begint meteen af te gaan. En als je lang genoeg aait, doet ze haar tapschoenen aan en geeft ze een hele show. Naast jou komen zitten vind ze echt top. Opheffen of haar op je schoot zetten vind ze niet zo leuk. Dan is ze ook echt weg, maar ze keert wel snel weer om terug naast jou te zitten. Ze verbleef in een pleeggezin met kindjes en dat ging goed. Zeker kinderen vanaf 10 jaar vindt ze leuk. Ze kan eventueel ook als binnenpoes geplaatst worden.

Heb je interesse om deze mooie dame te adopteren? Neem dan snel telefonisch contact op tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

PANDA – Europese Korthaar
Ongeveer anderhalf jaar – kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 10/07/2024

Panda werd enkele maanden geleden afgestaan, maar jammer genoeg zonder informatie. Een kennis kwam haar letterlijk droppen 3 minuten voor sluitingstijd, had geen info over haar en wou geen gegevens geven van zichzelf of de eigenaar. Zucht. De mensen.

Panda vond een nieuwe thuis, maar werd nu teruggebracht omdat ze niet lief genoeg was. De adoptanten wilden een poes die zich graag laat aaien, maar Panda had dat (nog) niet graag. Het resultaat was dat er eigenlijk affectie aan haar opgedrongen werd, en dan mepte Panda om aan te geven dat ze dat niet wou. Een dier blijft natuurlijk een levend wezen met een mening over haar persoonlijke zone…

Bij ons was Panda bij haar eerste verblijf wel lief naar mensen toe. Ze heeft niet graag andere katjes, dus we zoeken een thuis waar ze enig katje is. Ze zoekt mensen die haar wat tijd willen geven om zich aan te passen, en die accepteren dat ze graag geaaid wordt wanneer ze daar zelf zin in heeft. We zoeken ook een plekje waar ze buiten kan.

Heb je interesse om deze mooie dame te adopteren? Neem dan snel telefonisch contact op tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

POLLY en LENNY – Europese Korthaar
Geboren op 02/05/2024 – 1 kater, gecastreerd, 1 kattin, gesteriliseerd

Deze twee speelvogels zoeken samen een gouden mandje.

Polly en Lenny waren in het begin vrij bange kittens die mensen nog wat eng vonden. Dit lieten ze merken door het nodige geblaas en gehis (dewelke door hun kleine gestalte niet erg imponerend overkwam).

Na wat geduld, liefde (en het nodige lekkere eten natuurlijk) zijn ze opgebloeid tot twee speelvogels die een goede aai/kroelsessie niet afslaan.

Polly is een zachtaardig/rustig katje en is tegen onbekenden nog een beetje verlegen. Eens ze je leert kennen en je haar vertrouwen hebt gewonnen, komt ze om aaitjes vragen en geeft ze zich volledig over voor een kriebelsessie. Zelfs haar buikje mag niet worden overgeslagen! Daarnaast komt ze je vrolijk begroeten als je thuiskomt. Polly is een katje dat in het begin wat “de kat uit de boom kijkt” maar eens ze zich op haar gemak voelt, Lenny snel komt vervoegen om samen op ontdekking te gaan.

Lenny is de stoerste van de twee. Hij is niet snel onder de indruk en is een echte avonturier. In het begin vond Lenny handen maar niks. Dit liet hij blijken met het nodige gehis en geblaas als je hem wou aaien. Na een tijdje kwam hij erachter hoe die handen konden leiden tot heerlijke kroelsessie op zijn hoofd en rugje. Zijn waardering laat hij merken door zeer luid te ronken. Lenny is een allemansvriend die (eens hij je een beetje vertrouwt) graag om aandacht komt vragen. Hij is eveneens verzot op nat eten en spelen met een lintje. Lenny is zoals de meeste kittens enorm actief en houdt van ravotten met Polly.

Jonge kinderen zijn bij dit duo niet aangeraden aangezien ze snel verschieten van luide geluiden en onverwachte aanrakingen/bewegingen.

We plaatsen hen graag als duootje.

Dit nestje verblijft bij een pleeggezin in Boechout en kunnen dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een uitgebreide kandidatuur door te sturen (gezins-, woon-, werksituatie) naar luna.brinckman@hotmail.com . Deze katjes zouden vanaf 25 juli het pleeggezin mogen verlaten en zijn tegen dan gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

LOKI en OJA – Europese Korthaar
Geboren op 18/04/2024 – 1 kater, gecastreerd, 1 kattin, gesteriliseerd

Deze 2 schattige kittens zoeken een nieuwe thuis.

Loki heeft het FOMO syndroom. Hij wilt echt niets missen. Het is een speelvogel, een circusaap. Hij is super lief en aanhankelijk, een schootzitter. Hij heeft geen ervaring met kinderen, maar we zien wel een match. Hij heeft interesse om naar buiten te gaan, dus we zoeken een thuis waar hij ook op avontuur kan.
Momenteel leeft hij samen met kitten Oja. Ze komen goed overeen maar hoeven niet samen geplaatst te worden. We houden ze af en toe apart om Oja rust te geven. Naar de volwassen kat in het gezin blaast Loki.

Oja is een rustig kitten. Ze speelt graag met Loki, maar houdt ook heel erg van gewoon rustig dingen te observeren. Ze heeft veel interesse in de tuin en zou daar ook graag wel eens op ontdekking willen gaan. Ze heeft interesse in onze volwassen kat en blaast er ook niet naar. Ze houdt van knuffelen en komt soms op de schoot liggen. Maar eerder zal ze mee in de zetel komen om naast je te liggen ronken. Geen ervaring met kinderen.

Dit nestje verblijft bij een pleeggezin in Wommelgem en kunnen dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een uitgebreide kandidatuur door te sturen (gezins-, woon-, werksituatie) naar verbeecd@gmail.com . Deze katjes zouden vanaf 18 juli het pleeggezin mogen verlaten en zijn tegen dan gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

MINA, MINNI en IZZY – Europese Korthaar
Geboren op 24/04/2024 – 3 kattinnen, gesteriliseerd

Deze schattige zusjes zijn op zoek naar hun forever home!

Ze komen uit een samengesteld gezinnetje van 4 kittens en 1 supermom. Mama werd afgestaan en had duidelijk ergens nog zogende kittens. Deze persoon had haar echter net van iemand anders overgenomen, zonder kroost.. super triest!

De kittentjes kwamen dan weer moederloos binnen, slechts een goede week oud. Het was zeker de kans waard om deze 2 gebroken gezinnetjes aan elkaar voor te stellen en… mama Minouche bleek een echt schatje te zijn en zorgt sindsdien voor de 4 kleintjes alsof het haar eigen kittentjes zijn!

Mama en 1 kittentje zijn reeds besproken, maar we zoeken nog een thuis voor:

Minni, die lang de kleinste van de bende was. Vandaar haar naam! Superschattig en grote knuffelaar!

Mina, de mini-ondernemer! Ze is steeds op verkenning en super actief!

Izzy, de deugniet van de bende! Huiswerk, schoenen en andere interessante objecten zijn niet veilig in haar buurt 😉

De kittens slapen en spelen altijd samen. Heerlijke bende! Zijn kinderen en een andere kat gewend. Hele sociale katjes!

Dit nestje verblijft bij een pleeggezin in Berchem en kunnen dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een uitgebreide kandidatuur door te sturen (gezins-, woon-, werksituatie) naar anjanssens10@hotmail.com . Deze katjes zouden vanaf 17 juli het pleeggezin mogen verlaten en zijn tegen dan gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

MIMI – Europese Korthaar
Geboren op 01/11/2023 – kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 28/06/2024

Mimi werd afgestaan wegens zwangerschap en allergie. Ze komt uit een gezin van 4 volwassenen en kinderen van 8 en 11 jaar. Ze leefde samen met andere katjes en dat ging goed. Ze is gewend om buiten te kunnen en doet dat ook graag.

Mimi werd omschreven als een eerder zelfstandige kat. Ook bij ons is Mimi geen katje dat zich graag laat hanteren.

Heb je interesse om deze mooie dame te adopteren? Neem dan snel telefonisch contact op tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

MILOU – x Britse Korthaar
Geboren op 01/08/2022 – kater, gecastreerd
In het asiel sinds 28/06/2024

Milou werd afgestaan omdat hij naar buiten wou en het niet goed ging met de andere kat. Hij komt uit een huis in de stad en leefde samen met 2 volwassenen en kinderen van 6 en 8 jaar. Hij is gewend om buiten te kunnen en doet dat dus ook graag.

Bij ons is Milou een lieve, nog ietsjes verlegen poes.

Heb je interesse om deze knappe heer te adopteren? Neem dan snel telefonisch contact op tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

POOZ – Europese Korthaar
Geboren op 01/01/2012 – kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 28/06/2024

Pooz werd samen met Dutske afgestaan wegens overlijden van de eigenaar. Ze komen uit een appartement in de stad en leefden samen met 2 volwassenen. Ze zijn gewend om samen te leven en komen goed overeen. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn. Ze zijn gewend om binnen te leven, dus kunnen als binnenpoezen geplaatst worden.

Bij ons zijn Dutske en Pooz momenteel nog onder de indruk. Ze zullen een beetje tijd nodig hebben om zich aan te passen.

Heb je interesse om deze mooie dame te adopteren? Neem dan snel telefonisch contact op tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

DUTSKE – Europese Korthaar
Geboren op 01/07/2016 – kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 28/06/2024

Dutske werd samen met Pooz afgestaan wegens overlijden van de eigenaar. Ze komen uit een appartement in de stad en leefden samen met 2 volwassenen. Ze zijn gewend om samen te leven en komen goed overeen. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn. Ze zijn gewend om binnen te leven, dus kunnen als binnenpoezen geplaatst worden.

Bij ons zijn Dutske en Pooz momenteel nog onder de indruk. Ze zullen een beetje tijd nodig hebben om zich aan te passen.

Heb je interesse om deze mooie dame te adopteren? Neem dan snel telefonisch contact op tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

MITSUKI – Europese Korthaar
Geboren rond 31/08/2023 – kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 27/06/2024

Mitsuki werd afgestaan wegens allergie. Ze komt uit een appartement in de stad en leefde samen met 4 volwassenen en kinderen van 10 en 13 jaar. Ze heeft samengeleefd met een andere kat en dat ging goed. Ze is gewend om binnen te leven en heeft voldoende aan een terrasje om eens een frisse neus te halen.

Mitsuki is bij ons een lieve poes. Hier is ze nog een beetje onder de indruk.

Heb je interesse om deze mooie dame te adopteren? Neem dan snel telefonisch contact op tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

Next Page »

Evenementen

Ontdek al onze evenementen
visa mastercard maestro bancontact