Tommy werd samen met Onyx afgestaan omdat ze aan de zetels en gordijnen krabden. Ze komen uit een gezin van 2 volwassenen en 3 kinderen van 11, 11 en 15 jaar. Ze leefden samen met een andere kat een een Chihuahua. Ze zijn gewend om enkel binnen te leven, maar aangezien ze zich niet zo goed gedroegen in huis, zoeken we een thuis waar ze ook buiten kunnen. Tommy kon wel op een dakterras maar had daar duidelijk niet genoeg aan. Tommy is lief naar mensen toe; heeft wel wat karakter. Hij heeft wel een hekel aan de andere katten in ons asiel. Onyx en Tommy moeten niet samen geplaatst worden.

Heb je interesse om Tommy te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! Wegens corona werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak.

Onyx werd samen met Tommy afgestaan omdat ze aan de zetels en gordijnen krabden. Ze komen uit een gezin van 2 volwassenen en 3 kinderen van 11, 11 en 15 jaar. Ze leefden samen met een andere kat een een Chihuahua. Ze zijn gewend om enkel binnen te leven, maar aangezien ze zich niet zo goed gedroegen in huis, zoeken we een thuis waar ze ook buiten kunnen. Onyx is heel lief naar mensen toe en reageert vrij goed op de andere katten. Onyx en Tommy moeten niet samen geplaatst worden.

Heb je interesse om Onyx te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! Wegens corona werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak.

TOULOUSE, BERLIO en MARIE – Europese Korthaar
Geboren rond 24/05/2022 – 2 katers, 1 kattin

Deze 3 energieke kittens kwamen bij ons terecht via het Dierenasiel van Lommel.

Toulouse is het zwarte kartertje. Hij is altijd als eerste om een nieuwe plekje te ontdekken. Toulouse is een echte klimmer en zou dus ook graag buiten kunnen. Naar mensen toe is hij een beetje afwachtend, maar eens je zijn vertrouwen kan winnen zal hij naast je liggen soezen. Toulouse is sneller dan zijn schaduw en spurt graag heel het huis door. Hij heeft dus graag wat ruimte om te spelen!

Berlio is een iets rustiger katje als broer en zus, maar zal nog altijd door je huis crossen. Berlio houdt wel van een aaitje, eens hij aan je gewend is. Hij kan dan gezellig liggen ronken. Het lijkt wel of Berlio altijd honger heeft, hij eet je helemaal blut!

Marie, het volledig grijze kattintje, is zeker geen grijze muis. Ze is erg speels, en hoewel ze een flink stuk kleiner is dan haar broers is ze toch enorm dapper.
Ze gaat graag op verkenning, zowel binnen als buiten. Eens Marie je handjes gewoon is, zal ze komen ronken op je schoot! Marie zal in geen mum van tijd je hart veroveren. Marie komt goed overeen met beide broertjes. Ze zou dus ook graag met een broertje samen geadopteerd worden.

Alle 3 de kittens hebben ze geen bang van andere katten. Ze zijn ook niet bang van een vlugge kinderhand.

Dit schattige nestje verblijft bij een pleeggezin in Mortsel en kan dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een mailtje te sturen met uw gezins-, woon- en werksituatie naar jolien.bastiaensens@hotmail.com . Deze kittentjes zouden het nest mogen verlaten en zijn gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

Xina werd samen met Mimi (en nog 3 andere katjes) afgestaan omdat de eigenaar er niet meer voor kon zorgen. Hij is gewend om samen te leven met 1 volwassene, 4 andere katten en een hond. Hij leefde altijd binnen en kan dus als binnenpoes geplaatst worden. Xina is een beetje verlegen in het begin, maar laat zich heel braaf pakken en aaien.

We plaatsen Xina graag samen met Mimi, aangezien deze 2 echt verliefd zijn op elkaar!

Heb je interesse om Mimi en Xina te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! Wegens corona werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak.

Mimi werd samen met Xina (en nog 3 andere katjes) afgestaan omdat de eigenaar er niet meer voor kon zorgen. Ze is gewend om samen te leven met 1 volwassene, 4 andere katten en een hond. Ze leefde altijd binnen en kan dus als binnenpoes geplaatst worden. Mimi is een heel lief knuffelpoesje. Wel belangrijk om te weten is dat Mimi werd binnengebracht met allemaal wonden aan haar nek en kopje. Dit is na ruime tijd verzorgen zo goed als volledig genezen, vacht is mooi terug ingegroeid, maar dit is waarschijnlijk een allergisch probleem dat wel in de toekomst verder opgevolgd moet worden.

We plaatsen Mimi graag samen met Xina, aangezien deze 2 echt verliefd zijn op elkaar!

Heb je interesse om Mimi en Xina te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! Wegens corona werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak.

BADOU en AUKJE – Europese Korthaar
Geboren rond 19/04/2022 – kater, gecastreerd en kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 29/06/2022

Badou en Aukje kwamen naar ons van onze collega’s in Lommel. Ze waren bij binnenkomst heel ziek, maar dankzij de goede zorgen van een van onze pleeggezinnen zien ze er vandaag tiptop uit! Ze zijn overgekomen naar het asiel, om samen met de andere kittens te spelen in onze buitenren terwijl ze wachten op hun thuisje!

Badou, het wit met tijger katertje, was hij het pleeggezin de bangste van de twee, maar bij ons is hij heel vrolijk en hij houdt van spelen met de andere kittens! Bij ons is Aukje, het tijger kattinnetje, dan weer in haar schulp gekropen.

We zoeken een thuis waar dit duootje samen naartoe kan, of waar er al een speelkameraadje aanwezig is!

Heb je interesse om Badou en Aukje te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! Wegens corona werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak.

Mascotte werd zogezegd als vondeling binnengebracht, compleet met paspoortje en al. Hij was gechipt, maar de chipeigenaar had hem doorgegeven. We hebben dus geen idee wat er allemaal met hem gebeurd is.

Mascotte is een enorm aanwezig katje vol zelfvertrouwen. Hij is lief naar mensen toe en komt iedereen direct begroeten. Met andere katten is hij helemaal niet blij, dus hij zou graag enige katje in huis zijn. Het is een echte avonturier, dus hij zou graag ook buiten kunnen bij zijn toekomstige thuis.

Heb je interesse om onze Mascotte te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! Wegens corona werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak.

Bean werd afgestaan wegens ziekte en verhuis van zijn baasje. Hij leefde samen met een andere kat en dat ging goed. Kinderen of honden kent hij niet. Hij is gewend om binnen te leven. Hij werd omschreven als opdringerig en soms wat onvoorspelbaar. Hij zou ook graag jagen, dus een thuis waar hij ook buiten kan zou hij ook wel leuk vinden.

Heb je interesse om mr Bean te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! Wegens corona werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak.

Bubbles werd samen met Kitty afgestaan wegens verhuis naar een appartement. Hij komt uit een gezin van 3 volwassenen en 1 tiener. Hij leefde ook samen met een andere kat en 2 hondjes en dat ging goed. Hij is gewend om binnen te leven. Liefst zouden we een thuis vinden waar Kitty en Bubbles samen terecht zouden kunnen. Kitty is een heel sociale, nieuwsgierige kat. Bubbles is eerder schuchter, je moet eerst zijn vertrouwen winnen. Voor ieder wat wils dus 😉

Heb je interesse om dit leuke duootje te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! Wegens corona werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak.

Kitty werd samen met Bubbles afgestaan wegens verhuis naar een appartement. Hij komt uit een gezin van 3 volwassenen en 1 tiener. Hij leefde ook samen met een andere kat en 2 hondjes en dat ging goed. Hij is gewend om binnen te leven. Liefst zouden we een thuis vinden waar Kitty en Bubbles samen terecht zouden kunnen. Kitty is een heel sociale, nieuwsgierige kat. Bubbles is eerder schuchter, je moet eerst zijn vertrouwen winnen. Voor ieder wat wils dus 😉

Heb je interesse om dit leuke duootje te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! Wegens corona werken wij nog steeds uitsluitend op afspraak.

Next Page »