Deze 2 guitige kittens komen vrij voor adoptie. Ze kwamen binnen als papfleskittens en waren bijna dood omdat ze al 2 dagen geen eten hadden gehad. Direct werd er door onze collega’s in Lommel actie ondernomen en lieve papflesmama Jannie bracht de eerste zorgen toe. Daarna kwamen ze naar ons pleeggezin over. Na een paar moeilijke weekjes zijn het nu 2 mega schattige knuffelkittens met als hobby: eten!

Ze blijven heel graag samen want ze zijn onafscheidelijk; waar Truffel is, daar is ook Bowie!

Dit duootje verblijft bij een pleeggezin in Ranst en kan dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een mailtje te sturen met uw gezins-, woon- en werksituatie naar sally.wouters@hotmail.com .

Doran kwam als gevonden katje bij ons binnen. Jammer genoeg kwam er geen eigenaar hem zoeken. Daarom zijn we nu op zoek naar een nieuwe thuis voor hem.

Doran is een heel aanwezig, speels en sociaal katje. Hij is wel heel bruut en speelt met zijn tanden en nagels, dus hij is wel op zoek naar een eigenaar die hier mee om kan. Hij heeft niet geleerd om voorzichtig te spelen. Ook naar andere katten gedraagt hij zich op die manier: speels maar bruut. Hij heeft zeker nood aan een tuin waar hij naar hartelust kan gaan buiten spelen.

Heb je interesse om deze ondeugende kerel te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

NALA – Europese Korthaar
Geboren op 12/06/2016 – kattin, gesteriliseerd
In het asiel sinds 14/10/2022

Nala werd afgestaan wegens te veel stress. Ze kwam niet meer overeen met de andere huisdieren, plaste in huis en was agressief. Ze leefde samen met 3 andere katten, maar dat ging dus niet meer goed. Ze komt uit een gezin met 1 volwassene. Ze is gewend om buiten te komen en zou dat in de toekomst ook graag doen. We zoeken een zo rustig mogelijke situatie voor haar, zonder kinderen of andere huisdieren.

Nala is inderdaad heel gevoelig, en ze vertaalt dit ook in haar gedrag. Ze wordt niet graag aangeraakt op dit moment. Hopelijk komt hier in de toekomst, als ze zich terug beter in haar vel voelt, verandering in, maar ga er vanuit dat zij geruime tijd zal nodig hebben om zich aan te passen.

Heb je interesse om deze mooie dame te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

Businka werd afgestaan omdat hij sinds de komst van de baby binnen plaste. Duidelijk een stressprobleem dus. Hij komt uit een gezin van 2 volwassen en 3 grotere kinderen (en nu dus 1 baby). Met de grotere kinderen was er geen probleem. Andere huisdieren is hij niet gewend. Hij leefde binnen, maar heeft eigenlijk wel nood aan buiten kunnen.

Businka is een sociale kat met toch wel wat karakter. Hij durft wel eens zijn nageltjes of tanden gebruiken, dus hij zoekt wel een thuis bij mensen die omkunnen met een karaktervolle kat.

Heb je interesse om deze knappe jongen te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

Mushu werd afgestaan omdat hij niet meer buiten kon en regelmatig ruzie maakte met een van de andere katten. Hij komt uit een gezin van 2 volwassenen en 3 jonge kinderen. Er waren ook 2 andere katten; 1 daarvan ging goed, de andere helemaal niet. We plaatsen hem daarom graag als enige kat in huis. Hij heeft ook een tuin nodig aangezien hij niet meer gelukkig was als binnenpoes. Het is een hele sociale, vriendelijke poes die houdt van aandacht en knuffels.

Heb je interesse om deze knappe jongen te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

Minouche werd afgestaan vanwege allergie van het kindje. Ze komt uit een gezin van 2 volwassenen en een kindje van 2 maanden oud. Andere huisdieren is hij niet gewend. Hij is niet gewend om buiten te komen, dus kan ook als binnenpoes geplaatst worden. Het is een vriendelijke, sociale poes.

Heb je interesse om deze knappe jongen te adopteren? Neem dan snel contact op, bij voorkeur telefonisch tijdens onze openingsuren! We werken uitsluitend op afspraak.

1 kater, gecastreerd en 1 kattin, gesteriliseerd

Deze 2 nestgenootjes zijn samen op zoek naar een thuis. Ze kwamen samen bij ons terecht via onze collega’s in Lommel.

Lilly is een mooi gestreepte jongedame. Ze is helaas geboren met 1 oogje maar niets ontsnapt haar wakend oog als het over ravotten en rondvliegende speelgoedjes gaat. Ze was in het begin angstig maar nu ligt ze ook al af en toe lekker op de schoot en kan je haar strelen.

Anoe is een prachtig slank zwart katertje. Bij streeltjes krijg je een goedkeurend geronk.
Spelen en jagen doet hij uiteraard, jong als hij is, heel graag.

Lillith en Anoe spelen en slapen graag samen. Het zou fijn zijn dat ze samen kunnen blijven.

Dit duootje verblijft bij een pleeggezin in Schilde en kan dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een mailtje te sturen met uw gezins-, woon- en werksituatie naar bastetkemi@gmail.com . Deze katjes kunnen vanaf 3/12 het nest verlaten en zijn gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

Geboren rond 01/06/2021 en 01/07/2022

Deze moeder en dochter zijn samen op zoek naar een thuis. Ze kwamen samen met nog 2 zusjes bij ons terecht via onze collega’s in Lommel.

Pia is een heel speels en actief kittentje. We plaatsen haar daarom liefst bij een thuis waar ze ook buiten kan. Naar mensen toe is ze momenteel nog wat schuw.

Mama Manou is rustig en lief voor haar kitten. Ze laat zich al een beetje aaien maar heeft nog wat rust en liefde nodig om helemaal open te bloeien.

Dit duootje verblijft bij een pleeggezin in Deurne en kan dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een mailtje te sturen met uw gezins-, woon- en werksituatie naar leenenmaarten@hotmail.com . Deze katjes kunnen meteen het nest verlaten en zijn gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

Deze 2 mooie dames zijn samen op zoek naar een thuis. Ze kwamen samen met mama en nog 1 zusje bij ons terecht via onze collega’s in Lommel.

Rosie is een lief, nieuwsgierig kittentje. Ze is nog wat onzeker en bang maar we zijn zeker dat dat met de tijd beter wordt.

Lia is speels en geniet van luieren. Ze is ook nog wat onzeker, maar zal in een warme thuis wel snel openbloeien.

Ze spelen, slapen en zijn dus graag samen.

Dit duootje verblijft bij een pleeggezin in Deurne en kan dus niet in het asiel bezocht worden. Gelieve bij interesse een mailtje te sturen met uw gezins-, woon- en werksituatie naar leenenmaarten@hotmail.com . Deze katjes kunnen meteen het nest verlaten en zijn gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

ARTOIS – Europese korthaar
Steriel, gechipt, gevaccineerd en ontwormd

Artois is een grote stoere jongen met een peperkoeken hartje. Artois is een heel actieve jongen die graag speelt. Artois kan ook wel genieten van een knuffel moment.

Deze kitten verblijft bij een pleeggezin, bij interesse mag u een mailtje met een beschrijving van uw woon, werk en gezinssituatie sturen naar woltersclaudia7@gmail.com

Next Page »